Home

Organisatie

Het idee om als dorp in actie te komen voor Serious Request is ontstaan tijdens een dartavond van HediDarts. De dames van dorpshuis Het Koetshuis zegden meteen hun medewerking toe. Een mooie manier om als dorp samen wat te doen voor het goede doel.

Vaker ludieke activiteiten
Joke Harms: ‘Wij werken vaker mee aan ludieke acties of activiteiten. Daar is een dorpshuis voor en het past bij Biddinghuizen.’ Een voorbeeld is dwars door Het Koetshuis fietsen tijdens de ATB Challenge en de actie Bas4Sas. ‘Toen Sharon Kips meedeed aan X Factor, hebben we als dorp met z’n allen live naar de finale gekeken in de sportzaal. Wat een feest was het toen ze won.’ 

Gebruikers dorpshuis
Nadat het idee geboren was, benaderden de beheerders van Het Koetshuis de andere gebruikers van het dorpshuis om mee te werken met een activiteit. Zoals de BAS sportverenigingen. De huidige activiteiten zoals Repair Café en de basketbalwedstrijden gaan gewoon door.

Samenwerkingen
Het dorpsfestival is van en voor alle inwoners bedoeld. Daarom zijn er meer samenwerkingen gezocht. Met Dorpsbelangen Biddinghuizen, stichting IJsvogel, het bedrijfsleven, de winkeliers, scholen en instanties. Zij helpen om activiteiten mogelijk te maken, zodat de gehele opbrengst naar het goede doel gaat. In 2016 is dat Serious Request en een lokaal doel.

Alvast hartelijk dank. Biddinghuizen, we doen het samen! 

Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat