Home

> Koetshuiskamerconcert Biddinghuizen United

Een aantal inwoners houdt tijdens dorpsactie Serious Dorpsfestival een ludieke jamsessie: Biddinghuizen United. Een ´Koetshuiskamerconcert´ op zaterdagavond 17 december van 20.00 tot 21.00 uur. Kom genieten van bekende liedjes in een ander jasje. Want bij Biddinghuizen hoort muziek. 

Normaal spelen of zingen de dorpsgenoten voor de lol alleen thuis, in een band zoals Zeldzaam, bij muziekvereniging Maris Sonores of een van de vele koren in het dorp. Nu doen ze dat samen, voor het goede doel. En bij de deelnemers aan de jamsessie zitten verrassende namen zoals de heren Tietema en Tolsma en Joke Harms.
 
Verrassende namen zin in muzikaal feest
De initiatiefnemers wilden dit jaar niet alleen qua muziekachtergronden ´united´ zijn, maar ook in leeftijd. Zo wordt Mag Ik Dan Bij Jou van Claudia de Breij een generatielied met jong en oud. Het lievelingsnummer van meneer Tietema, zo vertelde hij bij de Coen & Sandershow op Radio538. Zijn reactie toen hij werd benaderd was: ´Ik heb wel zin in een feestje.´
 
Sexy Als Ik Dans wordt kerstlied
Dat enthousiasme delen ook de anderen. Zaten ze vorig jaar nog in het publiek, nu doen ze mee met Sieberen, Pieter, Maarten, Yvette en Marielle. Joke Harms, beheerder van dorpshuis Het Koetshuis: ´Al is het met een theelepel in een koffiekopje als slagwerk.´ De zestienjarige Robin durft het aan om solo op te treden. En met een aantal kinderen wordt het populaire Sexy Als Ik Dans van Nielson muzikaal omgetoverd tot het kerstlied: ’t Is Weer Tijd Voor Kerst.  
 
Optreden voor het goede doel
Vorig jaar kostte een kaartje €5,- voor het goede doel. Nu mag het publiek komen genieten van muziek uit eigen dorp, maar wordt wel gevraagd de portemonnee mee te nemen. Na het optreden gaat de pet rond en mag iedereen een vrijwillige financiële bijdrage doen. ´Wat je ervoor over hebt dat dorpsgenoten muzikaal lef tonen,´ aldus de organisatie.
 
Het optreden is op zaterdagavond 17 december van 20.00 tot 21.00 uur in Het Koetshuis. Vooraf kan deelgenomen worden aan het Stamppottenbuffet voor € 5,- per persoon.
 
20.00-21.00 | Biddinghuizen United (jamsessie met muzikale talenten uit eigen dorp)
 

> Oproep voor muzikale talenten voor Biddinghuizen United
 
Kaarten
Kaart huiskamerconcert: € 5,- p.p.
Opbrengst: Koop een kaart en steun de actie. De gehele opbrengst gaat naar 3FM Serious Request en het lokale doel in Biddinghuizen.
  
Huisregels
De optredens zijn akoestisch. Dit houdt in dat tijdens de liedjes niet gepraat mag worden. Meezingen mag!

Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat